Dominic Payte | London

Old Browser Detected

Your browser is not supported. This site works best on modern browsers, please update to get the best experience.

The West End Penthouse Project

Dominic Payte was contracted to convert an open-space showroom opposite the British Museum into an impressive contemporary residence. The brief was to create a penthouse with dual aspects and luxurious living space, and our use of high-quality finishes and innovative and resourceful interior design. This, coupled with our trademark meticulous project management has yielded a high return in the rental market.

Close

Request a brochure

Fields marked with an * are required

If you'd prefer information in physical form, please fill out your details below and we will send you our latest brochure.

Would you like us to also send a copy of the brochure via email?